dissabte, 3 de gener del 2009

Tierra de Nadie, 180 metres 6b/c ( 6a obligat)

En vistes de les temperatures, aquest dissabte tornem a fer roca, i tot i que pinta millor que la setmana passada la cosa no és per tirar coets. Per la primera via de l'any, amb l'Ivan haviem pensat d'anar pel cantó d'Oliana, però un cop hem arribat a Ponts a esmorzar hem vist que a la Roca dels Arcs hi tocaba el sol i hem parlat amb l'Oriol i amb en Gerard que ens han dit que s'hi estava força bé, mentre que cap al cantó d'Oliana estava ben tapat, així que hem fet canvi de plans, i metre esmorzabem a la Fonda Cadí hem decidit d'anar a fer la Tierra de Nadie.

Un cop hem arribat al aparcament, la cosa pintava millor que la setmana passada, i per comptes de dos hi havia tres cotxes d'optimistes contant el nostre. Tot anant cap a la via hem vist que l'Oriol i en Gerard estaven al segon llarg de la Wild Planet i a la Chica del Martini (la que varem probar la setmana anterior i varem abandonar al primer llarg pel fred) n'hi havia una altre. La cosa pintava bé, molt poca gent comparat amb el normal i hi tocava el sol.

Comencem a fer la via i comparat amb la setmana passada és la glòria!, la roca amb la mica de sol que ha tocat s'ha escalfat una mica i ens hi posem. El primer llarg puja recte anant a buscar un petit diedre i just a sobre hi ha la reunió, V equipat amb espits i un clau. El segon llarg comença amb un curt flanqueig a l'esquerra, tot seguit es supera un sostret i a partir d'aquí el llarg té tendència a la dreta, 6b equipat amb parabolts i reuinió conjunta amb Factor 2. El tercer llarg comença amb tendència a la dreta per anar a buscar un sostre molt dur, i un cop superat queda un tros de placa, 6b/c equipat amb parabolts. El quart llarg comença amb una altre curt flanqueig a l'esquerra i seguidament superar una altre sostret i d'aquí fins a la reunió una placa vertical amb unes busties molt bones, un llarg molt guapo, 6a equipat amb parabolts. El cinquè llarg va cap a la dreta a buscar un sostret i continua per una placa on a diferència del llarg anterior la roca és roma, 6b equipat amb parabolts. Els sisè i últim llarg segueix amb el mateix tipus de roca roma la primera part al final ja torna a tenir bones fisures, V equipat amb parabolts.

De material hem poratat 14 cintes expres i aliens fins al gris.

En Gerard al segon llarg de la Wild Planet.

L'Ivan al primer llarg.

L'Ivan arribant a la reunió del segon llarg.

L'Ivan just sota el sostre del tercer llarg.

L'Ivan apunt d'arribar a la quarta reunió.
L'Ivan en el sostre del cinquè llarg.

L'Ivan als metres finals de la via.

Xevi i Ivan després de fer la primera via de l'any.