dimarts, 19 de maig del 2009

Un parell d'escalades al Gorro Frigi.

MAGIC LINE, 150 metres V+

BOEMIAN RAPSODI, 85metres 6a

Dissabte per qüestió d'horari decidim anar a Montserrat, hi anem en Miquel, l'Ivan, en Carles (germà de l'Ivan) i en Jordi que ha decidit repetir, s'ho devia passar bé a la Boy-Roca... Per començar a preparar la jornada anem a Monistrol a esmorzar, per sentir aquella sensació de farts durant l'aproximació amb el solet.
L'Ivan, en Carles i en Miquel van a fer la Stromberg i nosaltres la Magic Line, totes dues del Gorro Frigi, així no ens fem nosa, però la cosa no ens va sortir bé ja que davant nostre hi havia una cordada que va tenir alguns problemes amb les cordes i alhora de trobar la segona reunió, així que l'horari no ens va sortir bé. Quan varem arribar a dalt els nostres companys ja no hi eren i baixant els varem veure a la última reunió de la Boemian Rapsodi, així que també ens hi varem apuntar, baixem i ens tornem a enfilar per la paret, per la mateixa via que fan ells. La via són tres llargs, empalmo els dos primers i deixem l'últim, ja que l'Ivan ens diu que el què val la pena és el primer llarg, un 6a de continuitat.
Magic Line: El primer llarg comença per un mur d'un parell de metres i seguidament superar una panxa amb bones preses i seguir recte fins a la reunió, V equipat amb espits. El segon llarg comença recte per un mur i un cop s'ha superat la reunió queda a l'esquerra, IV equipat amb espits. El tercer llarg és comú amb al Badalona, comença recte per anar a superar una panxeta en diagonal, V equipat amb espits. El quart llarg comença superant un petit mur i seguidament en comença un altre de més vetical i quan comença a tombar i trobem la reunió (que ens varem saltar), V equipat amb espits, El cinquè llarg começa amb rampa per anar a superar una petita panxeta just abans d'arribar al cim, IV equipat amb espits.
Dir que totes les reunions estan equipades amb espits i preparades per rapelar.
Boemian Rapsodi:Primer llarg, al començament hi ha una pintada amb el nom de la via i el grau, és una placa fina i la línia segueix recte fins a la reunió, 6a equipat amb espits. El segon llarg surt cap a l'esquerra per anar arquejant i acabar a la vertiacal de la primera reunió,IV equipat amb 3 espits (amb 50 metres s'empalmen els dos primers llargs). El tercer llarg surt cap a l'equerra de la reunió i va a superar una panxa que ens deixa al cim, 6a equipat.Les reunions estan equipades i preparades per rapelar, i la primera té mosquetó per fer-la en esportiva.
Per fer les dues vies varem utilitzar una desena de cintes.

En Jordi acabant el primer llarg de la Magic Line.

Després de superar el mur del segon llarg.

Arribant a la reunió en el tercer llarg.

Després de saltar-nos la quarta reunió la muntem just sota la panxa abans del cim.

Arribant al cim amb les vistes del Monestir de fons.

Al cim amb el Cavall Bernat a l'equerra i Sant Benet a la dreta.

En el què seria el primer llarg de la Boemian Rapsodi.

Arribant a la segona reunió.