dilluns, 4 de maig del 2009

Nova via al Montsec

Després d'una setmana de coll, aquest dissabte varem anar a complir el propòsit que ens varem proposar fa quinze dies, el de començar a obrir alguna via a la paret a la que ens van portar l'Eulàlia i en Miquel Així que quedem el divendres per tal de començar la feina i obrir una via, comencem per la via que ens sembla més evident, a part de la que ja hi ha a la paret, la que ressegueix l'esperó, i així que resseguint la línia més obvia de l'esperó ens varen sortir quatre llargs del tot recomenables (què ha de dir un dels pares de la criatura..., tot i que quan tinguem la ressenya tindreu la possibilitat de jutjar-ho vosaltres mateixos), quatre llargs semiequipats, reunions a arbres o amb parabolts i quatre parabolts per ajudar a la progressió en els aproximats 130 metres de recorregut que té. La graduació dels llargs sortirà aproximadament el primer llargs V+ equipat amb tres parabolts, el segon llarg IV+ desequipat, el tercer V amb un parabolt i el quart llarg III desequipat, i de material es passa amb una desena de cintes exprés, un joc d'aliens, camalots fins al 2 i opcional un joc de tascons.
Pel què fa a les fotos en penjaré més quan les rebi ja que amb la feinada que teniem no vaig poder-m'hi dedicar, i la ressenya es farà esperar una mica més, ni tan sols té nom la via.
Vista de l'esperó.
Obrint el tercer llarg.

L'Eulàlia obrint l'últim llarg.

En Miquel a dalt de l'Esperó.

Foto de família, en Miquel, l'Ivan, l'Eulàlia i un servidor.

5 comentaris:

Llorenç ha dit...

e!!! felicitats!!! ara falta la ressenya...la paret...aproximacions.....uf!!! quantes coses!!

Jortx ha dit...

Apa, ja sabem on em pots dur; a fer la primera repetició!

Nosaltres dissabte vam començar a obrir també una vieta perduda per l'Alt Urgell; però no tenim la vostra solvència i de moment tenim els primers 30 metres; i és que arrencar ens va costar!

Moltes felicitats per l'obertura!

Mingo ha dit...

Felicitats per la via, però ens agradaria saber on és a l'igual que la que vau obrir fa dies, per poder-la repetir.
Enhorabona de nou.

Xevi ha dit...

A veure quan tenim enllestides les vies que hi ha pendents per obrir i treurem les ressenyes, el racó s'ho val.
Va Jortx, m'ho apunto i quedem algun dia per anar a fer-la i un altre i fem la que esteu obrint, si es que és humana.

parrella ha dit...

osti jortx!! diguem on es la via que comences obrir que te la fare jo abans, te la publicare i portare autobusos de la feec per repetir la i llavors mes endavant tu acabes la via al teu aire fas la teva ressenya la publiques...... que et sembla BOU !!!
apali pringat!!