dimarts, 12 de maig del 2009

Boy-Roca,135 metres 6a (obligat V/Ao)

Dissabte, després de força temps, en Jordi (el meu germà) es va animar a penjar-se de nou, de moment encara s'estima més l'esquí de muntanya, l'excursionisme i sobretot la festa, però de tant en tant es deixa enredar. Tot i apuntar-se no es trobava gaire bé i per això varem decidir anar a fer una via curteta i la triada és la Boy-Roca a la Trompa de l'Elefant.
Sabia que l'havien reequipada però la ressenya que duiem, ens deia que l'única cosa que hi havia al primer llarg era un cap de burí ( ara ja un parabolt) i que en els dos últims no hi havia res ( al penúltim em sembla que n'hi ha tres (ens en varem saltar un) un cop modificada la quarta reunió i el l'últim llarg dos)i ens deia que el penúltim llarg era de 15 metres mentre que l'últim de 35, i la veritat és que la via ara surt de la tercera reunió en diagonal cap a la dreta per salvar el flanqueig antic, al final nosaltres varem seguir el recorregut original, el quin ens deia la ressenya.
El primer llarg varem sortir per l'entrada de la dreta i puges anant a buscar l'esperó, IV amb un parabolt just a l'entrada de la reunió. El segon llarg comença sortint una mica a la dreta i enfilar recte, IV amb dos parabolts. El tercer llarg és el més guapo i aeri, puja recte per una placa vertical molt equipada per fer amb A0, 6a equipat amb un pitó i força parabolts. El quart llarg surt en tendència a la dreta fins a una mini feixa i després recte fins a la reunió, IV amb tres parabolts. El cinquè llarg surt recte, superant un parell de passos i ja s'ajau fins al cim, IV equipat amb una parell de parabolts.
Les reunions estan totes amb parabolts i equipades per rapelar, nosaltres varem passar amb una desena de cintes exprés, un parell de cintes llargues per fer merlets i uns tricams.

A la part dreta es pot veure el perfil de la Trompa de l'Elefant, per on discorre la via.

En Jordi a la primera part del primer llarg.

Arribant a la segona reunió.
Vista del tercer llarg.

En Jordi acabant el quart llarg.

Foto al cim al els Gorros de fons.

1 comentari:

nenivan ha dit...

Molt bé crac, aquest finde m'has fet el salt. O en realitat te l'he fet jo?
A veure si aconseguim convercer el teu brother per que canví de festa, de l'alcholica a la vertical.