dissabte, 20 de setembre del 2008

Miranda de les Bohigues, Via Daniel 60 metres V

Després de més de dos mesos sense penjar-me per les parets, ja em toca arrossegar-me una mica per algun lloc vertical. Quedo dissabte amb en Xevi i aprofitant que ell no ha fet res per Montserrat, miro alguna via a la cara sud, en un principi anem a Can Jorba, la inteció és fer la via Josep Maria Andreví de la qual l'Ivan me n'havia donat informació, però al arribar a peu de via a més a més d'arribar molls, ja que pel camí ens freguen els matolls que estan molls per la pluja del dia anterior , veiem que la via regalima cosa que ens fa desistir de provar-la. Proposo d'anar a Agulles, ja que també portava la "ressenya" d'una via a la Miranda de les Bohigues, sabia que era a la cara sud, que els seu nom era via del Daniel i que el grau màxim era de V però no sabia quin tipus d'equipament hi havia. Així que agafem els tascons, els tricam i uns aliens i anem fins al peu de la cara sud de la Miranda de les Bohigues, allí veiem un parell d'espits que pugen en tendència a la dreta, i al no veure cap més possible via ens hi posem.

Pel què fa a la via dir que està totalment equipada amb espits i parabolts. La via són tres llargs, el primer, de tercer puja en tendència a la dreta, el segon, de cinquè começa tumbat i al pocs metres és posa vertical i el tercer, de quart, comença vertical i va tumbant-se, amb molt bones preses.

Pel que fa al descens, ens ho varem mirar una mica ja que no sabiem per on anava, ens va semblar de desgrimpar pocs metres per la cara nord i després pujar el Mirador de la Miranda des d'on desgrimpant una mica per la cara nord arribes al camí, suposem que és el descens lògic.

En Xevi apunt de començar el Primer llarg.


En Xevi a l'inici del segon llarg.


En Xevi a punt d'acabar la seva primera via a Montserrat.


Al cim gaudint de les vistes d'agulles.