diumenge, 17 de gener del 2010

Recopilatori del dos últims mesos.

Després d'un parell de mesos d'abandó no voluntari del blog i una mica també de l'escalada (es que un no escala tan com vol, sinó tan com pot), faré uns breus apunts de les vies que he fet darrerament, dir que les vies les he trobades totes molt interessants (almenys ja que són poques, que valguin la pena).
UES a la Cinglera del Espolovins. (31-10-09) És una via de 565 metres de 7a amb 5+/Ae obligat. La primera meitat de la via no te dita, és més un tràmit per arribar a la segona meitat, la qual val la pena des del primer metre fins l'últim.
La via està equipada amb parabolts tan als llargs com a les reunions.
Cordada amb l'Ivan.

L'Ivan al novè llarg 6c.

Enxaneta a la Vinya Nova. (14-11-09) Una via de 300 metres que va paral·lela a l'Aresta Ribas, té una dificultat de 6c i 6a+/Ae obligat. Tot i que el llarg difícil marquen el quart, nosaltres hem trobat que el llarg clau és el primer, un 6b que t'agafa en fred i amb una roca no massa bona.

La via és semiequipada i hi ha assegurances en els llarg més fàcils que allunyen. Portar aliens goc i gris, i els camalots 0,5 i 0,75. Les reunions estan totes equipades.

Cordada amb en Marcel

En Marcel en els passos de 6c del quart llarg.

Haus - Extrems a Sant Benet. (21-11-09) Són uns dels 210 metres amb més llegenda de Montserrat, amb una dificultat de 6a+ i de V+/Ao obligada. Tot i que només em faltava conèixer els dos primers llargs, ja que els restants ja els havia fet fent la Pirinaica. Era una via que tenia moltíssimes ganes de fer i vaig poder enredar a en Marcel per fer cordada, i la veritat és no em va decebre gens, va complir les expectatives del mite.

Via que diuen equipada, però aconsellaria portar alguns friends per donar descans al cap i si teniu algun monstre (camalot del 6 o més gran) també el posareu. Reunions equipades.

Cordada amb en Marcel.

En Marcel progressant en el segon llarg de 6a+.

Tres vies a la Paret Bucòlica 5-12-09:

- Pedra de Tartera. 150 metres amb una dificultat de 6b+.

- Segona Oportunitat. 120 metres amb una dificultat de 6b.

- Bakalao al Pil-Pil. 30 metres amb una dificultat de 6c.

Quedem amb en Ramón, l'Oriol i l'Ivan, un dia dels que no saps on dar-la i decidim anar a una zona on aquesta època amb una mica de sol s'hi està de conya, no són vies molt llarges però és una zona on de tant en tant em ve de gust anar-hi a grimpar.

Són vies equipades amb parabolts i reunions ídem.

Cordada amb l'Ivan.

L'Ivan en el tercer llarg de Pedra de Tartera 6b+.

Expedient Obert a la Paret del Grau. (27-12-09) Tres llargs, en total no deuen arribar als 80 metres de 6b+. Una molt bona alternativa en un dia on tot estava moll i feia un fred que pelava, tot i que a la via també varem patir la combinació de finura i fred.

Via i reunions equipades amb parabolts.

Després ens varem posar a la via El Bec i acabat el primer llarg (6a+) el fred ens va fer enrere.

Cordada amb l'Edu i en Ramón.

L'Edu en el segon llarg d'Expedient Obert.

Arqueologia Transmediterrània + Chani a la Paret de la Falconera. (2-1-10) Són 320 metres, més de la meitat (6 dels 9 llargs) de flanqueig per sobre del Mediterràni amb una dificultat de V+. Una via del tot recomenable on val la pena buscar una bona ressenya ja que en els llargs de flanqueig s'ha de navegar una mica, sobretot pel cinquè llarg on s'ha de seguir per una placa fina i en un principi no sembla el pas més obvi.

La part del flanqueig està força desequipada, hi ha llargs on no hi ha res, metre que un cop s'arriba a la Chani està tota equipada. Les reunions estan totes equipades.

Cordada amb en Miquel i l'Ivan.

Arribant a la reunió del cinquè llarg.

L'Ivan, en Miquel i en Xevi en un bar del Garraf celebrant l'última escalada de l'Ivan abans de la seva paternitat que es va produir aquest dimecres passat. Moltes felicitats Judit i Ivan!!!!

2 comentaris:

Fent el mono per l'Aresta Brucs ha dit...

Nota per la Haus de la Mòmia:

Nen, l'he feta tres cops i per la foto dedueixo que bàsicament us veu colocar al revés. Jo sempre que he passat sense agafar-me, ho he fet mirant cap a Sant Benet i no cap a el Monestir...
Aquesta putada ja li van fer a en Bonatti, un cop que el van convidar a escalar a Montserrat. I pensar que durant una època alguns mariquilles et deien que era quart superior...

Una abracada i felicitats per l'activitat, molta i potent...

Petrus ha dit...

Caram Xavi!

Penso que no hauries d'haver tancat el blog... Per què no t'animes a tornar-lo a reviure?

Pere (ens vam trobar al Replicants...)