dissabte, 14 de febrer del 2009

Maduritas Calientes, 165 metres 6a

Aquest dissabte amb l'Ivan quedem a dos quarts de vuit per anar a fer alguna grimpadeta, no tenim clar on anirem, i al final decidim anar a Rubies, la via seria segurament Maduritas Calientes i depenent de l'horari podriem fer la Festival Eròtic.
Com ja és tradició quan anem cap aquella zona ens parem a esmorzar a la Fonda Cadí de Ponts i seguidament fem cap a Rubies. El camí té trossos que estan molt enfangats, però amb el Clio 4x4 all road de l'Ivan no hi ha camí que es resiteixi, però com que no tot és el cotxe ni el conductor, quedem clavats en un fangar, baixem i veiem que és degut a que s'ha punxat una roda, però el curiós del cas és que ja devia fer tres o quatre quilòmetres que anavem amb la roda punxada i no ens n'haviem adonat!, Provem d'empenyer i posar rocs a la base de la llanda però el cotxe no es mou ni un dit, "aprofitem" que hi ha un caçador amb el seu tot terreny per veure si ens pot ajudar, però pel què ens va ajudar tan de bo no l'haguessim vist, un entès que va venir a mirar-s'ho, empenyer un parrell de cops i ens va dir que no ens podia estibar amb el tot terreny, que estaven caçant i que quan acabessin si encara estavem tirats ja ens estivaria!!! quins collons!!. Casualitats de la vida, al cap de cinc minuts arriba un cotxe sorpresa!, arriben en Gerard, en Ramon, en Miquel Vilaplana i en Miquel Pèrez i entre tots sis treiem el cotxe del fangar i cambiem la roda.
Arribem a Rubies junts i mirem vies, ells ja hi havien escalat i ens recomenen una via que em sembla que es diu el Forat de la Pera, ens sembla interessant per fer-la. Fem l'aproximació, el Miquels es queden primer ja que faran la Festival Eròtic, desprès deixem a en Gerard i a en Ramon que no recordo el nom de la via que anaven a fer i finalment amb l'Ivan arribem al què creiem que és el Forat de la Pera, però fent el primer llarg no ens lliga gaire amb el què ens han dit i decidim deixar-ho i anar a fer la Maduritas.
La via és guapa, sobretot els tres primers llargs, es tracta d'una via equipada i per fer-la hem utilitzat els aliens gris i groc (ja que en alguns trams i ha aire entre parabolt i parabolt), i una dotzena de cintes expés.
A l'inici hi ha el símbol del sexe femení girat i a uns quatre metres hi ha un pot de roca. El primer llarg comença en una placa que un cop superada es tracta d'anar mig navegant per una línia que s'intueix, V equipat amb parabolts i un pont de roca. El segon llarg puja vertical i t'hi vas trobant bones fisures, 6a equipat amb parabolts. El tercer llarg comença amb tendència a l'esquerra per anar a buscar una placa vertical amb unes bústies impresionants, V equipat amb parabolts. El quart llarg trenca amb la tònica de verticalitat i es tracta d'anar superant panxetes, 6a equipat amb parabolts.

El primer llarg del què crèiem que era el Forat de la Pera.

El primer llarg de la Maduritas.

L'Ivan a la reunió del segon llarg.

Acabant la placa del tercer llarg.

L'Ivan superant l'última panxeta del quart llarg.

L'inici de la canal de descens.

L'equip de mecànics en acció.